Videre til indhold
én menu
For restauranter
Min restaurant
Tidspunkt:
Dessert
Chokolade
Crêpes Suzette, flamberede pandekager med vanilje parfait
Créme Brûlée
Mellemrums guldbar – mørk chokolademousse med sprød bund, mango & passion som sorbet & puré
Mariebolle servereret med limeganache, kærnemælkssorbet & æble-lime kompot
Panna Cotta: vanilje – blodappelsin – sorbet
Nocciole: hasselnøddeis – dulce de leche – olivenolie – havsalt
Tiramisú: savoiardi – mascarpone – amaretto – kaffe
Sticky Toffee Sundae: oreocrumble, hasselnøddeis og saltet karamel
Frankeis’ Nutella Calzone: nutella, ristede hasselnødder, saltet mascarpone og knuste oreos
←
ældre
Modtag gode tilbud fra restauranter
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag tilbud og deals fra restauranter som den første.
Navn
E-mail
Send