Videre til indhold

én menu

For restauranter
Min restaurant

Tidspunkt: Dessert

Chokolade

Crêpes Suzette, flamberede pandekager med vanilje parfait

Créme Brûlée

Mellemrums guldbar – mørk chokolademousse med sprød bund, mango & passion som sorbet & puré

Mariebolle servereret med limeganache, kærnemælkssorbet & æble-lime kompot

Panna Cotta: vanilje – blodappelsin – sorbet

Nocciole: hasselnøddeis – dulce de leche – olivenolie – havsalt

Tiramisú: savoiardi – mascarpone – amaretto – kaffe

Sticky Toffee Sundae: oreocrumble, hasselnøddeis og saltet karamel

Frankeis’ Nutella Calzone: nutella, ristede hasselnødder, saltet mascarpone og knuste oreos

← ældre

kontakt@enmenu.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Modtag gode tilbud fra restauranter

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag tilbud og deals fra restauranter som den første.