én menu

Vegetar restauranter i Århus


vegetar restaurant århus


Aarhus er en by, hvor der er masser af muligheder for at spise vegetarisk. Der er et stort udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder lækre vegetariske retter. Fra fine dining til casual spisesteder, er der noget for enhver smag og ethvert budget. Klik på knappen ovenover og få en oversigt over en masse gode vegetar restauranter i Århus.


De fleste restauranter har noget vegetarisk på menuen

Selvom Aarhus er en by, hvor der stadig er flere restauranter, der primært fokuserer på kød, er der også mange muligheder for vegetarer og veganere. Mange spisesteder i Aarhus har veganske og vegetariske retter på deres menukort, så det er ikke svært at finde et sted at spise, selvom man ikke spiser kød.

En gode måde at finde et bredt udvalg af vegetarisk mad i Aarhus er at besøge Street Food. Her kan man finde et stort udvalg af mad fra forskellige kulturer, og der er ofte mange vegetariske og veganske muligheder. Aarhus Street Food ligger i centrum af byen og har over 30 forskellige boder. Der er alt fra indisk street food til mexicansk og vietnamesisk mad, og mange af boderne har også vegetariske og veganske retter på menuen.

Hvis man er på udkig efter et mere formelt spisested, er der også mange restauranter i Aarhus, der har vegetariske og veganske muligheder på menuen. Nogle af disse restauranter er specialiseret i vegetarisk mad, mens andre blot har et par vegetariske retter på menuen. Det er værd at tjekke menuen online, inden man booker bord på en restaurant, for at sikre sig, at der er noget at vælge imellem.


En kort liste over vegetar restauranter i Århus

Herunder finder du en liste over restauranter og caféer, der enten har et stort fokus på vegetarisk mad eller udelukkende serverer vegetarisk eller plantebaseret mad:

  1. Grød
  2. Kolo
  3. Plant Food
  4. Café Fika
  5. Grøn46
  6. Baggården22
  7. Glad
  8. Aarhus Street Food
  9. Restaurant Mellemrum
  10. Café Gaya


Er du på jagt efter billige spisesteder i Århus, så tjek dette indlæg ud.

Modtag gode tilbud fra restauranter

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag tilbud og deals fra restauranter som den første.